Clean beauty from Scandinavia

Clean beauty from Scandinavia

Instagram Facebook YouTube

SENSITIV HUD

AKNE & ROSACEA

Rosacea og akne er to inflammatoriske hudsygdomme, hvor der opstår røde områder på huden, hvilke er særlig sensitive. Vi har produktet som kan hjælpe dig med at dække de røde områder, samtidig med at huden får lov at ånde.

Rosacea opstår oftest på kinder, næse, hage og I panden. Huden bliver rød og irriteret, samt kan man få blister og forstørrede talgkirtler, hvorfor det nemt kan blive forvekslet med akne. Akne er en hudsygdom som opstår på grund af inflammation i talgkirtlerne, hvorpå huden kan blive materiefyldt.

Både rosacea og akne gør huden rød og sensitiv, hvorpå det derfor er vigtigt at anvende rene og milde produkter som tillader huden at ånde imens det er muligt at dække og skjule rødmen.
Du bør anvende produkter som er specielt udviklet til sensitiv hud, hvorfor vores pudderfoundation passer godt, da det er det eneste kosmetiske produkt, som er godkendt af det Svenske Astma – og Allergiforbund.
Vores pudderfoundation er udviklet af 100 % højpigmenterede mineraler, dækker de fortrukne områder men lukker samtidig ikke for porer (da den ikke indeholder voks), men tillader huden at ånde og dermed er det perfekte produkt til sensitiv hud. Den indeholder hverken parfume eller konserveringsmidler, stoffer som kan føre til tør hud, hvilke forværrer talgkirtlernes produktion og rosaceaen/aknen. Du kan læse mere om indholdet i vores makeup her.

Det er også vigtigt altid at være omhyggelig når du fjerner makeup inden sengetid, samt at rense ansigtet med milde renseprodukter som ikke udtørrer huden.

 

Til at håndtere de røder områder i ansigtet har vi udviklet en speciel grøn concealer, Idegran. Den grønne tone neutraliserer de røde områder og hjælper til at dække rødme, rosacea, akne og blodspringninger.
Hvis du vil dække større røde områder kan du blande Idegran med vores pudderfoundation, som vil resultere i et jævnt og fejlfrit resultat.

For at opnå det bedste resultat ved påføring af pudder, anvend IDUN Minerals Kabuki Brush. Vores Kabuki Brush er lavet af taklon, hvilke er allergivenlig og skånsom for sensitiv hud (samt akne og rosacea).