Ofte stillede spørgsmål

Nedenunder finder du nogle af de oftest stillede spørgsmål vi hos IDUN Minerals modtager

For at læse mere om ingredienserne, gå til et produkts side og klik på fanen ”ingredienser” under produktet, for at få den produktrelateret ingrediensliste. Det er tilgængeligt hos alle IDUN Minerals produkter.

Har du brug for yderligere hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@idunminerals.com.


Hvor kommer IDUN Minerals fra?

Svar:

IDUN Minerals er en fuldendt farvet makeup linje baseret på en ren mineral formular. IDUN Minerals var oprindeligt introduceret I 2011 som et eksklusivt apoteker brand i Sverige.

Hvad adskiller mineralmakeup fra anden makeup?

Svar:

Mineralprodukter har helende og beroligende egenskaber og er specielt velegnet til folk med sensitiv hud. Mineralerne leverer også en naturlig beskyttelse mod solen. Højpigmenteret mineral makeup indeholder generelt ingen allergiske eller irritable stoffer.

Hvad betyder det, at IDUN Minerals produkter består af 100% højpigmenterede mineraler?

Svar:

IDUN Minerals blokerer ikke porerne. Den milde formular har en helende og beroligende effekt på huden, og indeholder natulig solbeskytter, som hjælper med at forhindre huden i at aldre. Produkterne nedsætter fremkosten af rynker og er effektiv mod modermærker samt andre synlige tegn på aldring af huden.

IDUN Minerals baseprodukter består af 100 % højpigmenterede mineraler. Det betyder at mineralerne er fri for nikkel, krom og mikroorganismer. Basisprodukterne indeholder hverken talkum, olier, silikone, parfume, bismuth eller konserveringsmidler som parabener – stoffer som kan føre til irritation, udslæt eller allergiske reaktioner. Produkterne er også uorganiske og vandfri, hvilket forhindrer bakterier i at formere sig.

Hvad indeholder IDUN Minerals produkter?

Svar:

IDUN Minerals basisprodukter består af 100 % rene mineraler, såsom: 
- Mica (for uregelmæssigheder)
- Jern (giver farve): refereret til CI nummeret(farveindeks)
- Zinc (modvirker bakterier og indeholder UV beskyttelse)
IDUN Minerals produkter indeholder ikke stoffet bismuth. Under hvert produkt på hjemmesiden, kan du læse om det respektive indhold af ingredienser.

Hvorfor har bismuth en negative effekt på huden?

Svar:

Bismuth kan irritere og medføre kløe når dit ansigt bliver varmt. Det er et problem for mange, specielt dem med sensitiv hud eller som har tendens til sensitiv hud. At man er nødt til at ”puffe” pudderen ind i porerene for at få det til at sidde, kan også medføre irritation.

Hvorfor anvender I konserveringsmidler I jeres produkter?

Svar:

I nogle produkter, såsom mascara, har vi valgt at anvende konserveringsmidler for at forhindre bakterier i at vokse. Alligevel, har vi været forsigtige med at vælge nogle ikke-allergiske konserveringsmidler som passer til sensitive øjne. Der er samtidig ingen parabener i IDUN Minerals produkter.

Hvor kan du købe IDUN Minerals produkter?

Svar:

IDUN Minerals sælges på nuværende tidspunkt i udvalgte apotekerkæder i Sverige, men du kan også købe produkterne online på følgende webshops, Eleven.se, Lyko.se og Apotea.se.

IDUN Minerals produkter kan også findes hos udvalgte apoteker og butikker i Europa, for en total liste over forhandlere, klik her!

Er det muligt at få prøver på IDUN’s makeup?

Svar:

På det nærmeste IDUN apotek har du mulighed for at teste IDUN Minerals produkter. Desværre er det ikke muligt at få tilsendt vareprøver med posten eller lign.

Er mineral makeup godt for din hud?

Svar:

Ren mineral makeup, som ikke har unødvendige konserveringsmidler, besidder en beroligende effekt på din hud. IDUN Minerals produkter blokerer ikke porerne og lader huden ånde. Den milde formular har en beroligende effekt på din hud og indeholder en natulig solcreme som forhindrer hud i at aldre. IDUN Minerals produkter er specielt velegnet til folk med sensitiv hud.

Er produkterne allergitestet?

Svar:

Forskeren og farmaceauten, Marie Lodén, som er blevet involveret og har udviklet IDUN Minerals har kvalitetssikret alle ingredienserne I IDUN Minerals produkter. Gennem en højrensning af mineralerne, tilpasses bl.a. Nikkel og Krom for at passe endnu bedre til allergikere eller personer med sensitiv hud. IDUN Minerals produkter er blevet specielt testet på personer med dokumenteret nikkelallergi, og resultatet beviser at nikkelallergikere kan anvende IDUN Minerals uden problemer!

Indeholder IDUN Minerals produkter nanopatikler?

Svar:

Nej!

Er produkterne testet på dyr?

Svar:

Nej, IDUN Minerals produkter er ikke testet på dyr. IDUN Minerals børster består også af taklon(syntetisk materiale) i stedet for rigtigt hår.

Indeholder IDUN Minerals lipgloss og læbestifter dyrefedt eller olier?

Svar:

Selvfølgelig ikke, IDUN Minerals lipgloss eller læbestifter indeholder hverken dyrefedt eller olie. Det fedt og olie som er anvendt er vegetabilsk eller syntetisk produceret.

produceret af Wikinggruppen