The Essential Børst Kit

I vores Essential IDUN Minerals Brush kit har vi kombineret vores absolutte favoritter og det her er kittet som passer til alle. Fungerer for nybegyndere som ikke har anvendt makeupbørster før eller til dig som gerne vil have et godt børstesæt med på din rejse. Måske du bare gerne vil erhverve dig nogle virkelig gode børster, så er dette kittet til dig!Læs mere
Disse produkter kan nævnes:
1. Kabuki børste
2. Stor pudderbørste
3. Flad øjenskyggebørste
kr.279
På lager
Tillfälligt slut på lagret
.
Tillfälligt slut på lagret
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig!

Del dette!

I vores Essential IDUN Minerals Brush kit har vi kombineret vores absolutte favoritter og det her er kittet som passer til alle. Fungerer for nybegyndere som ikke har anvendt makeupbørster før eller til dig som gerne vil have et godt børstesæt med på din rejse.

Måske du bare gerne vil erhverve dig nogle virkelig gode børster, så er dette kittet til dig!

Kabuki brush anvendes til mineralfoundation og er udviklet til at give din foundation en jævn og fejlfri finish på huden.

Påfør en lille smule pudder foundation med cirkulære bevægelser for at opnå en glat og jævn finish.

Large powder brush giver et generøst og jævnt resultat, samtidig med den er utrolig blød og skånsom mod huden. Den anvendes primært til pudder, bronzer eller solpudder.

Øjenskygge brush er en klassisk børste som kan anvendes til alle typer øjenskygger. Den giver en glat og smuk finish til dine øjne. 

PS.

Vask dine børster med lugtent vand og sæbe indtil vandet er helt klart og fri for sæbe og gamle makeuprester. Når de er vasket lægges de så hårene ligger frit på begge sider, f.eks udover en bordkant. Har du brugt en makeup med et højt olie – eller fedtindhold er opvaskesæbe mere effektivt.  

 

Anbefalet tilbehør til denne vare
produceret af Wikinggruppen