KØBS – OG LEVERINGSVILKÅR

Din pakke pakkes og sendes indenfor 24 timer. Normal leveringstid er cirka 1-3 dage, under højsæsonen kan det tage længere tid. Varebrev leveres på bedst mulig måde i din postkasse. Vi har desværre ikke mulighed for at styre hvordan et varebrev leveres (postkasse eller omdelingscenter), det er en bedømmelse som foretages af UPS.

Vi tager ikke økonomisk ansvar for eventuelle forsinkelser berørende fragtselskabet.

Opdager du skader på pakken skal du øjeblikkeligt anmelde det til postkontoret eller anden transportvirksomhed som har med skadeanmeldelse at gøre. Udpak ikke en skadet pakke. Opdager du ikke skaden før du har åbnet pakken, og skaden er af sådan grad at den henføres til postens håndtering, skal du kontakte dem og lave en skadesanmeldelse. Ved eventuel strid med posten eller transportforetagenet, tager du kontakt til os. Har du bestilt og ikke hentet din forsendelse inden den går retur til os(pakker ca. 1 måned, brev 14 dage), fakturerer vi dig 195 SEK (inkl VAT) for vores arbejde og håndtering af varen.

Fragtomkostningerne for en bestilling debiteres efter ordreværdien – dette sker automatisk i webshoppen og omkostningerne for fragten redegøres ved kassen.

For customers outside EU, any import and VAT fee is payable by the recipient.

 

BETALINGSMULIGHEDER

Kortbetaling

Du kan betale med Visa, Mastercard, American Express, Visa Electron og Maestro direkte på hjemmesiden. Betalingen sker sikkert via Klarna/Paypal. Når du betaler med kort opbevares ingen af dine kortoplysninger hos os.

Faktura

Vores fakturering foregår i samarbejde med Klarna AB. Betalingsvilkårene er 14 dage (0kr i afgift). Ved forsinket betaling pålægges påmindelsesafgift med lovpligtigt beløb (f.n. 29 SEK) samt morarente.
Læs Klarnas vilkår her.

Klarna Konto (delbetaling)

Du betaler en valgfri sum per måned. Det laveste beløb du kan betale er 1/24 af beløbet som er tilbage og ikke mindre en end 50 kr. pr. måned. Du kan når som helst betale det udestående beløb. Der bliver pålagt fakturaen en administrationsafgift på 29kr. Læs de komplette vilkår her.

Kvittering/Ordrebekræftelse

Når du har gennemført en bestilling modtager du en e-mail, der gælder som en ordrebekræftelse. Du modtager din kvittering sammen med din levering. Får du ikke en ordrebekræftelse indenfor 30 minutter, kontroller da venligst om din e-mail adresse stemmer overens, kontakt os derefter, så sender vi en ny bekræftelse.

PRISER

I alle vores priser indgår moms på 25 %. Hvis momsen skulle ændres forbeholder vi os retten til at justerer vores prisen med modsvarende beløb. Vi forbeholder os for eventuelle tryk – og skrivefejl.

FORTRYDELSESRET & REKLAMATION

Fortrydelsesret

Vi følger loven omkring fjernsalg ifølge forbrugerstyrelsens anbefalinger. Du har ifølge fjernsalgsloven ret til at fortryde dit køb indenfor 14 dage. Fortrydelsesfristen begynder den dag du modtager din bestilling eller væsentlige dele af den. 

Fortrydelsesretten gælder kun hvos varen returneres i uændret stand. Du har som kunde ret til at undersøge varen men må ikke bryde forseglingen eller prøve produktet. Ved benyttelse af fortrydelsesretten er kunden selv ansvarlig for både returneringsomkostninger samt at varen kommer frem hel. Kontakt altid kundeservice via e-mail inden du sender en vare retur. 

Returretten kan ikke anvendes af virksomheder. Ved godkendt reklamation eller hævning af køb tilbagebetaler vi summen for din bestilling indenfor 30 dage. Ved anvendelse af returretten anvend venligst adressen nederst på denne side.

Reklamation

Er din vare skadet eller mangelfuld skal du reklamaere indenfor rimelig tid. Vi anbefaler at reklamationen foretages på bagsiden af følgesedlen. Beskriv fejlen omhyggeligt og fortæl om du vil have en ny vare eller pengene retur. Ved godkendelse af reklamationen erstatter vi dig givetvis for eventuelle returfragtomkostninger. Ved reklamationer anvendes samme adresse som for fortrydelsesret som du finder nederst på denne side.

PERSONOPLYSNINGER

Vi behandler alle personoplysninger som du angiver i enighed efter personoplysningsloven (PUL). Vi garanterer at ingen af dine personlige oplysninger sælges eller anvendes til reklamehenvendelser fra tredje part, men anvendes kun internt af os. Din e-mailadresse anvendes til ordrebekræftelser samt til øvrig information ift. Din bestilling samt en månedlig nyhedsmail. Vil du ændre i oplysningerne eller aftages fra registret beder vi dig kontakte kundeservice. Informationen om din bestilling overdrages til Klarna, hvis du har valgt at gøre brug af Klarnas betalingsalternativer hos os. Vil du vide hvilke oplysninger vi har delt om dig, venligst kontakt os.

ØVRIGE

Fakta og prisoplysninger angives med forbehold for trykfejl, evt. fejl ved angivne tekniske specifikationer samt for slutsalget.

Hvis du er under 18 år skal du have en værge til at bestille hos os. Bedrageriforsøg politianmeldes altid af os.

Stridigheder

Eventuelle stridigheder løses i første omgang med kontakt til vores kundeservice. Vi følger anbefalingerne fra Almänna Reklamationsnämndens (det nationale ankenævn i Sverige), og henviser i øvrigt til den Europæiske kommissions redskaber om stridighedsløsning på hjemmesiden: http://ec.europa.eu/consumers/odr

KONTAKTOPLYSNINGER

IDUN Minerals AB
Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
Tel: 08-227240
E-post: info@idunminerals.com
Org. nummer: 559075-1664

produceret af Wikinggruppen