Nyheder i Maj!

Vi har nu lanceret flere nyheder til øje og læbe kategorierne. Den eksisterende kollektion er udvidet med følgende; en vegan volume mascara, eyelinere I nye nuancer, en ny øjenskygge-primer I fast form og liplinere. Alle produkterne indeholder højpigmenteret mineraler og er fri for alle unødvendige konserveringsmidler. De er blevet udviklet til at kunne anvendes af alle, selv dem med sensitive øjne samt kontaktlinsebrugere.

I forbindelse med produktlanceringen i maj, har IDUN Minerals i samarbejde med det svenske apoteker brand, Apoteket, lanceret 9 nye foundation farver (både flydende og pudder), hvilket betyder at udvalget er blevet fordoblet(fra 9 til 18 produkter). Endvidere består de nye farver af tre puddere og tre concealere med fuld dækkeevne. 

Alle de nye farver er udviklet eksklusivt i samarbejde med Apoteket, hvor du kan finde og købe den nye udvidede farvelinje.

Nya foundationfärger

Udvidet farve sortiment

IDUN Minerals har sammen med Apoteket udviklet 9 nye nuancer til foundation sortimentet.

Tidligere er nuancer gået fra Jorunn(ekstra lys) til Embla(varm, middel mørk). Nu med de udvidede farver, er nuancerne gået fra Sigrid(olivenbeige) til Helga(intens mørk)

Disse nye foundations er også rene mineralfoundations bestående af 100 % højpigmenterede mineraler.

De er tilgængelige i både pudder og flydende form.
 


Concealer

Udover mineral concealeren Strandgyllen er der nu tre nye fuld dækkende concealere I nuancerne Strandlilja (middle), Månviol(lys brun) og Lövkoja (mørk brun). Disse concealere kommer i cremeform, de kan blandes og passe alle hudtyper, selv de mest sensitive.

 


Pudder

IDUN Minerals udvider de transparente puddere med Makalös (lys brun), Fantastisk (medium brun) og Otrolig (mørk brun). Disse puddere har en høj dækkeevne med en fløjlsblød finish. 

 


Mascara

Mascaraen Magna er 100 % vegansk og skaber ekstra volume til dine vipper, den har en opbyggende effekt, som gør at du kan påføre flere lag på dine vipper og dermed skabe et endnu mere voluminøst udtryk. Konsistensen er cremet og let at påføre. Det rundede børstehoved giver et fuldendt resultat uden klumper. Mascaraen består af højpigmenterede mineraler. 

Ligesom alle andre af IDUN Minerals mascaraer, er Magna ophthalmologist testet og kan anvendes af alle også sensitive på øjne og kontaktlinsebrugere.

 

 


Liplinere

Alle IDUN Minerals liplinere, giver farve til dine læber og afholder læbestiften I at plette.

Liplinerne har en cremet konsistent, fås i fire intense farver og holder hele dagen. Yderligere indeholder de nærende
kokosnødsolie og kan anvendes af selv de mest sensitive
personer. 

De er lette at påføre på alle ønskede måder da de har en integreret spidser som kan give en intens farve og et mere præcist resultat, samt har de et viskelæder som kan skabe et blødere udtryk. De fire farver er navngivet efter kendte svenske skuespillerinder, og de er udviklet til at passe alle IDUN Minerals læbestifter.

Greta har en mørkerød nuance og opkaldt efter Greta Garbo, Greta passer godt til læbestifterne, Björnbär, Vinbär og Sylvia.

Harriet har en brun/beige farve og navngivet efter Harriet Andersson. Harriet passer godt med læbestifterne Krusbär, Lingon, Katja og Stina.

Bibi har en pink/beige farve og navngivet efter Bibi Andersson. Bibi fungerer godt med Jungfrubär, Alice, Elise og Filippa.

Anita er en lipliner som kommer i en klassisk rød farve, navngivet efter Anita Ekberg.
Fuldend Anita med læbestifterne Jordgubb, Körsbär og Ingrid Marie.

 

 


 

Eyelinere

IDUN Minerals eyelinere hjælper med at fremhæve øjnene yderligere og de har en blød konsistens som er let at påføre samt udviklet til at kunne anvendes på selv de mest
sensitive øjne og kontaktlinsebrugere.
Begge eyelinere har en indbygget spidser og viskelæder for både at kunne give et stramt
og blødt udtryk. 

Eyelinerne indeholder højpigmenteret mineraler. Hav har en klar blå farve og Aska
en grå farve.

 

 


 

Øjenskygge primer

Näckros er en øjenskygge primer som kommer I fast form, den hjælper med
at fiksere øjenskyggen således den bliver på plads hele dagen og aftenen. Näckros består af højpigmenteret mineraler og er fri for silikone.

Den er udviklet til at kunne passe alle hudtyper, selv de mest sensitive.

 

produceret af Wikinggruppen