Fejlfrit ansigt - Step for step

1.

Det vigtigste produkt til et fejlfrit ansigt er foundation. Dette er basen. Afhængig af smag og finish, kan du vælge imellem flydende eller pudder foundation. IDUN Minerals pudderfoundation giver en naturlig finish med en mellem til høj dækkeevne, hvilke du påfører med en Kabuki Brush, i cirkulære bevægelser. Norrsken, vores flydende foundation, giver en let dække og en smule glansgivende finish. Påfør med Flydende Foundation Brush.


2.

For at dække mørke rander under øjnene, bumser eller akne, anvend en concealer. Påfør på det udvalgte område indtil du når det ønskede dække. Påfør med den fortrukne Concealer Brush.


3.

Med en bronzer kan du forstærke ansigtstræk og skabe et overordnet solbrændt look. Påfør også på kindbenene som en blush for at give mere struktur til dit ansigt. Anvend Stippling Brush eller Face Definer Brush til påføring.

 


4.

En lille smule blush på æblekinderne giver et levende og friskt udtryk. IDUN Minerals tilbyder fem forskellige nuancer, fra kolde til varme toner. Påfør en lille mængde af gangen med korte hurtige strøg. Du kan anvende vores Blush Brush, Stippling Brush eller Face Definer Brush.

 


5.

Endelig, for at ende din makeup således den holder hele dagen, prøv vores pigmenterede finishing pudder. De er tilgængelige i tre forskellige nuancer Ljuvlig, Vacker og Underbar. Perfekt til anvendelse ovenpå din makeup eller have med i tasken til en daglig touch-up. Der findes også den transparente pudder, Tilda, som har en glansgivende effekt og som kan anvendes som highlighter til kindbenene eller til at lysne øjeområdet op.

Et voilá!
Efter du har fulgt ovenstående trin har du nu et
fuldkommet og fejlfrit ansigt!

produceret af Wikinggruppen