5-free formular

Hvad er "5-free" formular?

5-free formular er en relativ ny term indenfor neglelak producenter. Du har måske hørt om det?

Vi vil prøve at forklare på bedst mulig måde hvorfor det er så vigtigt og hvorfor vi er så stolte af vores egen formular, fordi den er 5-free. 5-free betyder at negelelakken er blandt de bedste på markedet.
Hvorfor? Det skyldes fem farlige ingredienser som ofte findes hos mange neglelakmærker som er blevet udelukket fuldstændig. 

IDUN Minerals neglelak indeholder INGEN af de nedenstående ingredienser.

  • Toluene er et opløsningsmiddel med en stærk lugt. Indånding af dette er ikke anbefalet da det kan medføre kvalme, svimmelhed og træthed.
  • Dibutyl Phthalate (DBP) er et ofte anvendt plastificeringsmiddel, et stof som anvendes til at ændre propotioner på plastikken. Der er flere typer af phthalates og DBP er én af dem. Nogle phthalates er mistænkt for at være så skadelige at de er forbudt I alt legetøj og børneartikler.
  • Formaldehyde er et stof som mange anvender. Det kan findes I lim på træfiberplader, I tøj eller til at ændre farver. Dampene kan udløse astma og stoffet er også kendt som carcinogen.
  • Formaldehyde resin er et biprodukt til formaldehyde og anvendes ofte til overfladebehandlinger eller I lim. Det er ikke så farligt som formaldehyde men kan føre til allergi.
  • Camphor er et stof som kan medføre en gul farve og fjerner næring fra dine negle.


 

produceret af Wikinggruppen