HVAD INDEHOLDER
IDUN MINERALS MAKEUP?


 

Da vi gerne vil have den højeste kvalitet I alle vores produkter, samt passe til alle hudtyper, selv de mest sensitive, er alle vores produkter udviklet I samråd med IDUN Minerals egne apotekere og forskere. Ved at anvende få og kun nødvendige ingredienser som har bevist virkning, har vi differentieret os fra andre skønhedsprodukter, ved at undlade unødvendige ingredienser som kan medføre sygdomme eller allergier.

IDUN Minerals - Äpple logotyp

 


DU KAN FINDE DETTE I VORES PRODUKTER 

Zink
Zink virker beroligende på irriteret hud, rosacea og akne. Reflekterer UVA og UVB stråling og giver solbeskyttelse(SPF) til vores produkter.

Titanium
Titanium er en hvid mineral pudder som giver solbeskyttelse (SPF) og er pigmentgivende.

Mica
Mica er en mineral som giver jævn og glat hud.

Tyttebærolie
Tyttebærolie fugtgiver, beskytter og skaber en naturlig glans til huden.

Multebærolie
Multebærolie er beskyttende og blødgørende.

E-Vitamin
Vitamin E (også kaldet alfa-tokoferol) er en antioxidant som har en beskyttende effekt og er fri for radikaler.

Kaolin
Kaolin er et lermineral som absorberer fedt og har en mat effekt.

Jern
Jern findes I gul, rød og sort pigment, blandet I forskellige koncentrationer for at give forskellige skygger i produkterne.

Taklon
Taklon er et af de fineste syntetiske fibre, hvis fordele er at det både er biologisk nedbrydeligt og allergivenligt. Det er dyrevenligt og et vegansk alternativ til dyrehårsbørster.

DETTE FINDER DU IKKE I VORES PRODUKTER 

Nikkel
Nikkel er allergifremkaldende hvis du er udsat for Nikkel I en længere periode, samt kan allergien være vedvarende. Nikkelallergi fremkalder udslæt og eksem. Det mest normale makeupprodukt som indeholder Nikkel er mascara.

Krom
Krom fremkalder udslæt og eksem.

Talkum
Talkum anvendes I makeup for at absorbere olie og fugt. Talkum har også den effekt at den lægger sig i fine linjer på huden og skaber en illusion af større rynker.

Cyklisk silikone
Cyklisk silikone er ofte anvendt I makeup samt I hud – og hårprodukter. Der er en mistanke om at for store mængder af cyklisk silikone påvirker leveren og det respiratoriske system.

Parfume
Parfume I din makeup er kun for at give dine produkter en speciel duft, derimod indeholder majoriteten allergifremkaldende stoffer som kan føre til allergisk eksem. Parfume kan også forværre astma.

Bismuth
Bismuth er et pigment som giver glans og har en skinnende effekt på huden, derudover kan det føre til kløe hos sensitive personer, når huden er udsat for varme, såsom under træning eller når det er varmt.

Parabener
Parabener er et ofte diskuteret konserveringsmiddel som dræber vækst af bakterier. Dog viser undersøgelser at det har en hormonforstyrrende effekt.

PHMB
Mistænkt kræftfremkaldende konserveringsmiddel.


produceret af Wikinggruppen