Clean beauty from Scandinavia

Clean beauty from Scandinavia

Instagram Facebook YouTube

IKKE DYRETESTET MAKEUP

Vi får mange spørgsmål vedrørende IDUN Minerals og dyretestede produkter. ”Er der stadig nogle produkter som er dyretestet? Hvorfor er man nødt til at teste på dyr? Hvilke makeupbrands anvender ikke dyretest?”
Vi er vidende om at spørgsmålene er mange og er taknemmelige for at der er så mange af jer der bekymrer sig om vores dyrevelfærd samt den makeup i køber ikke skal være testet på dyr.

Du kan ikke se på et produkt om det er testet på dyr eller ej, medmindre det har et Leaping Bunny Logo. Vi hos IDUN Minerals går ikke ind for nogen form for test på dyr, men siden så mange spørgsmål er indtruffet,
har vi valgt at fortælle jer omkring, hvorfor nogle brands vælger at dyreteste deres produkter.

DYREEKSPERIMENTER

Ud fra den Europæiske lovgivning er det ikke tilladt at teste hverken et færdigt produkt eller ingredienser på dyr. Samtidig findes der nogle brands som sælger deres produkter i lande hvor lovgivningen forpligter producenter til at teste deres produkter på dyr(Såsom Kina).

Det betyder derfor at hvis en virksomhed vælger at sælge deres produkter i en fysisk butik i Kina, og ikke har deres egen produktion i landet, SKAL produkterne testes på dyr. Det er et krav fra landet at der skal foretages dyreforsøg før man må sælge produkterne i landet. Ligesom Europa har sin egen lovgivning imod dyreforsøg, så har andre lande det modsatte og stiller krav til at der skal udføres dyreforsøg.

Det er herefter op til virksomheden som sælger makeup at beslutte om de har lyst til at foretage dyreforsøg eller ej.

Man kan altid vælge ikke at sælge sine produkter i lande som kræver at der skal foretages dyreforsøg og dermed undgå dem.

 

Når du køber produkter fra IDUN Minerals, kan du være sikker på at produkterne ikke har været testet på dyr.

Vi elsker dyr og vælger at værne om de liv der findes på vores planet!